Jaarvergadering 2018

Jaarvergadering 2018

Jaarvergadering 2018

Geen reacties op Jaarvergadering 2018

Op de jaarvergadering is aangegeven dat de voorzitter niet aanwezig kon zijn vanwege een andere afspraak om toelichting te geven over rook- wering van wanden en constructies en hoe dit inzichtelijk kan worden gemaakt met een BlowerDoor en met rook. Direct hierop volgend is bij een school in de omgeving van Amsterdam dit in de praktijk gebracht en is zeer duidelijk aangetoond dat de aanwezige trappenhuizen gedurende minimaal 30 minuten rookvrij blijven. Met de ervaring welke is opgedaan verwachten wij dat meerdere testen zullen gaan volgen.

Afgelopen najaar heeft de jaarvergadering plaatsgevonden op een bijzonder interessante locatie t.w. de Greenworks Academy te Apeldoorn. In de Greenworks Academy hebben wij mogen genieten van een inspirerende toespraak over energiezuinigheid, circulair bouwen en aanverwante zaken. Daarnaast zijn in de Academy diverse opengewerkte bouwdetails zeer goed en grondig bestudeerd door de aanwezigen.

Ook u kunt (vaak kosteloos) een training of opfriscursus volgen bij Greenworks. Zie onderstaand schema.

U dient zich wel tijdig vooraf aan te melden. Dit kan via: //www.greenworksacademy.nl/contact/

Daarnaast zijn tijdens de jaarvergadering de nieuwste ontwikkelingen en Europese eisen voor kalibratie van ventilatoren en drukmeters genoemd.

De nieuwste DG1000 drukmeter van Minneapolis BlowerDoor is gedemonstreerd. Ook is er een toelichting gegeven over de nieuwe aanvullende meettechnieken zonder BlowerDoor. Zie eerdere artikel: Andere meetmethodieken naast de blowerdoor – juli 2018

Tevens is aangegeven dat de BGS is benoemd in de uitgegeven publicatie Luchtdicht bouwen 2 Metalen gevel – en dak systemen. (pag. 72)

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top