Minneapolis BlowerDoor Meetsystemen nu met de nieuwe DG-1000 drukmeter

Minneapolis BlowerDoor Meetsystemen nu met de nieuwe DG-1000 drukmeter

Geen reacties op Minneapolis BlowerDoor Meetsystemen nu met de nieuwe DG-1000 drukmeter

De DG-1000, opvolger van de beproefde DG-700 drukmeter, overtuigt met zijn intuïtieve gebruik, duidelijke structuur en modern design. De hoge resolutie touchscreen en intelligente microprocessor bieden u de functies van een moderne minicomputer. Nieuwe eisen worden voortdurend gevoed in de meetsoftware en gebruikers kunnen op elk gewenst moment de nieuwste software updates installeren en uitvoeren.

De DG-1000 is uitgerust met USB- en Ethernet-poorten, evenals een geïntegreerde WiFi-module waarmee u de BlowerDoor-meting van uw laptop kunt beheren vanuit een geschikte locatie in het gebouw.
 BlowerDoor metingen die een meetreeks opnemen en evalueren volgens ISO 9972 of EN 13289, worden uitgevoerd met de TECTITE Express 5.1 software.
Bij het uitvoeren van kwaliteitsborgingtesten kunt u lekken zoeken met de DG-1000 of de TEC Gauge App bij een constant drukverschil.

De hoge nauwkeurigheid van de DG-1000 garandeert betrouwbare meetresultaten op maximale precisie. De DG-1000 is compatibel met alle huidige en nieuwe BlowerDoor Meetsystemen en kan ook worden aangeschaft als upgrade. Volgens de aanwijzingen van de fabrikant is het Kalibratie interval 2 jaar.

minneapolis-blowerdoor-meetsystemen-dg-1000-drukmeter

 

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top