Nieuw model blower (Wöhler BC 600)

Nieuw model blower (Wöhler BC 600)

Geen reacties op Nieuw model blower (Wöhler BC 600)

Al jaren levert fabrikant Wöhler Technik GmbH de Wöhler Blower Check om luchtdoorlatendheid van gebouwen volledig geautomatiseerd conform NEN-EN-ISO 9972 te testen.
De nieuwe Wöhler BC 600 is uitgerust met de laatste technologiën en conform de Duitse voorschriften, door de TÜV goedgekeurd. Jarenlange wereldwijde praktijkervaringen met de Wöhler BC 21 zijn meegenomen bij deze opvolger.

Dankzij het standaard inbouwraamwerk is de lichtgewicht ventilatorsectie (slechts 9,6 kg) razendsnel ingebouwd in openingen tot 1,25 x 2,30 m. Breed inzetbaar dankzij het meetbereik 15 tot 6.000 m3/h. De gewenste druk kan tot ± 100 Pa in stappen van 1 Pa vrij ingesteld worden. Daarna verloopt de meetprocedure volledig geautomatiseerd.

Uniek is de eenvoudige wijziging van de draairichting van de ventilator om, indien gewenst, op toetsbediening te wijzigen tussen over- of onderdruk.

De geïntegreerde abs. luchtdruksensor levert samen met de sensor voor het toerental van de ventilator en de binnen-, buitentemperatuur- en relatieve vochtigheid de input voor de zeer geavanceerde berekening van het benodigde luchtdebiet om een gebouw op een voorgeschreven over- en onderdruk te houden.

 

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top