Van de Voorzitter – juli 2018

Van de Voorzitter – juli 2018

Geen reacties op Van de Voorzitter – juli 2018

Inmiddels merken we allemaal de drukte en de hectiek rondom de zomervakantie.
Door de aantrekkende economie wordt er overal volop gebouwd en blijft niet onopgemerkt dat het aantal metingen blijft toenemen.
Daarnaast komt er steeds vaker de vraag voor het meten van grote tot zeer grote oppervlaktes.
Bij elkaar voor de NBvL en voor de meetbedrijven een zeer positieve ontwikkeling.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen voor het bepalen van de luchtdichtheid op een andere wijze welke naast de standaard blowerdoortest zouden kunnen gaan opereren. Hierover verder in deze nieuwsbrief een artikel.

Ook is inmiddels een traject gestart voor certificering van een medewerker van een reeds gecertificeerd bedrijf. Een medewerker van Raak Energie advies is inmiddels op de werkvloer bezocht door SHR en er zijn diverse metingen bijgewoond. Daarna zal Raak Energie advies het eerste bedrijf zijn waarbij meerdere medewerkers zijn gecertificeerd en de kwaliteitsverklaring af mogen geven binnen hetzelfde bedrijf.

De NBVL heeft ook weer op diverse workshops van o.a. Greenworks en Bouwmensen een demonstratie en presentatie mogen verzorgen en hierbij het belang van de NBvL en het uitvoeren van gecertificeerde metingen onder de aandacht gebracht bij aannemers, architecten en leveranciers.

Echter het bestuur van de NBvL heeft nog een nijpend tekort aan bestuursleden of aan partijen welke een bijdrage willen leveren aan de nieuwsbrieven. Vandaar deze hernieuwde oproep om te voorkomen dat het bestaan van de vereniging in het gedrang gaat komen.

Opgeven kan via info@nbvl.nl

De NBvL zijn wij immers samen.

 

Jaarvergadering.

Tevens willen wij een jaarvergadering in gaan plannen tegen het einde van oktober of begin november. Meer informatie zal na de zomervakantie volgen.
Echter indien u punten heeft welke op de vergadering aan bod moeten komen, maak deze dan kenbaar via info@nbvl.nl. Wij zullen kijken of we deze op de agenda kunnen plaatsen.

Wij als bestuur van de NBvL willen u alle een prettige vakantie toewensen en hopen dat u zult genieten van de welverdiende rust.

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top