Van de Voorzitter

Van de Voorzitter

Geen reacties op Van de Voorzitter

Inmiddels is het jaar vergevorderd en merken we dat de economie weer aantrekt. Ook de leden van de NBvL en het bestuur is dit niet ontgaan. Er is een verandering in regelgeving aan de orde want de huidige NEN 2686 zal worden vervangen door de ISO 9972. Deze verandering heeft de volle aandacht van het NBvL bestuur.
Omdat het bestuur prioriteit heeft gegeven aan het bijhouden van de wijzigingen en gevolgen van de ISO 9972 en dat veel tijd heeft gekost, krijgt u deze nieuwsbrief later dan gebruikelijk. Waarvoor dan ook onze oprechte excuses. Ondanks deze stilte hebben wij ook dit jaar toch weer enkele nieuwe leden mogen inschrijven.
Verder is er een traject gestart door een lid voor het behalen van een certificering op de uitvoer van luchtdichtheidsmetingen. Deze certificering zal worden verzorgd door SKH (www.skh.nl). Daarnaast is als ondersteuning door de NBvL een voorbeeld van een handboek verstrekt.
Tevens hebben wij helaas afscheid moeten nemen van ons nog maar recentelijk toegetreden bestuurslid de heer Entrop. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan als directeur van de vereniging Metalen Ramen & Gevelbranche (VMRG). Het is voor hem niet mogelijk zijn nieuwe functie bij een andere vereniging te combineren met een bestuursfunctie bij de NBvL. Er zijn echter voldoende raakvlakken voor wat betreft de functie en branche om contact te blijven onderhouden. Het bestuur van de NBvL wenst de heer Entrop dan ook veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top