Air Tightness Testing Cursus en certificering met tegemoetkoming in de kosten

Air Tightness Testing Cursus en certificering met tegemoetkoming in de kosten

Geen reacties op Air Tightness Testing Cursus en certificering met tegemoetkoming in de kosten

In overleg met het Bestuur van de NBvL is door Frans Dam de ‘Airtightness Testing Course’ ontwikkeld. In deze tweedaagse opleiding leert de cursist de basis om zelfstandig luchtdichtheidsmetingen op Level 1 en/of level 2 te kunnen uitvoeren. Bij de opleiding komt uiteraard de nodige theorie aan bod maar, er is ook een praktijkonderdeel waarbij de deelnemers een set opbouwen en een meting uitvoeren. De opleiding is niet gebonden aan een bepaald merk of leverancier. Zo komt de werking van de verschillende merken van blowerdoorsets aan bod en daarmee leert de cursist zijn eigen apparatuur nog beter te gebruiken. Een belangrijk onderdeel dat zeker wordt behandeld is de BGS 13-01.

De opleiding wordt afgesloten met een examen dat wordt afgenomen door SKH. Als het examen is behaald, verstrekt SKH de deelnemer een diploma en een persoonlijk pasje. Met het diploma kan vervolgens een persoonscertificering bij SKH aangevraagd worden. Let op!, met alléén het pasje van de met goed gevolg afgelegde ‘Air Tightness Testing cursus’ bent u nog niet gecertificeerd.

Om bij te blijven met veranderingen in de markt of regelgeving blijft het pasje twee jaar geldig, waarna de cursist een herhalingscursus volgt. Bij de herhalingscursus wordt ook dieper ingegaan op het onderwerp en leert de deelnemer bijvoorbeeld ook Level 3 metingen te verrichten. Met het diploma en een certificering ben je aantoonbaar onderscheidend in de markt. Voor leden welke al minimaal 3 jaar lid zijn en een training op level 3 niveau met goed gevolg afsluiten of zich laten certificeren bij SKH zal de NBvL een bijdrage van €200,00 in de kosten verstrekken. Let op!, deze bijdrage is eenmalig per jaar beschikbaar voor een bedrijf. De NBvL behoudt het recht om te allen tijde vooraf aan te geven dat een tegemoetkoming tijdelijk niet mogelijk is.
De aanvraag moet vóór aanvang van de training of het certificeringstraject worden gedaan en zal na het voltooien van de training en/of certificering worden uitgekeerd zodra u dit zelf aangeeft, aangevuld met een kopie van het diploma of certificaat. Het afgesproken bedrag zal na goedkeuring binnen 4 weken op uw rekening worden overgemaakt. Aanmelden voor een tegemoetkoming in de kosten kan via info@nbvl.nl

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top