Nieuws Minneapolis BlowerDoor – augustus 2020

Nieuws Minneapolis BlowerDoor – augustus 2020

Geen reacties op Nieuws Minneapolis BlowerDoor – augustus 2020

BlowerDoor Minneapolis heeft een upgradecampagne naar de nieuwe DG-1000-manometer gestart voor de trouwe BlowerDoor-gebruikers. Elke gebruiker die een DG-700 manometer retourneert (ongeacht de staat) krijgt €300,00 korting op de aankoopprijs van hun nieuwe DG-1000.
Vraag voor meer informatie uw dealer. De DG-700 blijft natuurlijk door BlowerDoor ondersteund. De huidige softwareversies TECTITE Express 5.1 en TECLOG 4, inclusief de nieuwe meetstandaard EN ISO 9972, kunnen uiteraard ook worden gebruikt met de DG-700.

De upgrade naar de DG-1000 is echter zeker interessant voor de BlowerDoor-gebruikers. De DG-1000 manometer heeft een groot touchscreen voor een gemakkelijke en intuïtieve bediening.
Onze gebruikers zijn van harte welkom om deze bewerking vooraf uit te proberen. Hier kunt u onze gratis DG-1000-simulatiesoftware voor Windows-computers downloaden:

https://www.nbvl.nl/download/windows-software-dg-1000-simulator/

De DG-1000 is het nieuwste product van onze fabrikant en staat volledig onder het nieuwe motto Making it Easier to get it RightTM.

De DG-1000 wordt daarom regelmatig bijgewerkt met gratis firmware-updates, de nieuwste verbeteringen zijn de Bluetooth-verbinding en de geïntegreerde Tubing Assistant. Bovendien kan de DG-1000 manometer worden gecombineerd met elk Minneapolis BlowerDoor meetsysteem, waar-door de optimale prestaties van onze BlowerDoor meetsystemen worden gegarandeerd.

Bluetooth vereenvoudigt de verbinding met de DG-1000 en houdt een mobiel apparaat (iOS of Android) gratis voor WiFi-verbindingen voor andere toepassingen terwijl onze BlowerDoor-apps worden gebruikt (TEC GAUGE en TEC AUTO TEST). De geïntegreerde WiFi kan ook worden gebruikt als alternatief voor de USB-poort voor aansluiting op een Windows-computer met onze BlowerDoor-software TECTITE Express of TECLOG.

De geïntegreerde Tubing Assistant vereenvoudigt de installatie van het BlowerDoor-meetsysteem in elke meetsituatie. Of u nu uw BlowerDoor-meetsysteem binnenshuis of buitenshuis wilt installeren of de DG-1000 wilt gebruiken met onze uitgebreide meetopties, de Tubing Assistant toont u betrouwbaar de juiste slangverbindingen.

We werken momenteel aan veel meer toepassingen om de meting te ondersteunen, die in de loop van de tijd zullen worden toegevoegd met toekomstige gratis firmware-updates.

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top