Van de voorzitter – december 2021

Van de voorzitter – december 2021

Geen reacties op Van de voorzitter – december 2021

Beste leden,

We kijken terug op een bewogen periode. Er is veel gebeurd en we hebben nog steeds te maken met een capaciteitstekort. Tel daar de toegenomen drukte bij op, en u kunt zich voorstellen dat het vullen van de nieuwsbrief erbij ingeschoten is.
Geen excuus, want wij vinden dat ook erg spijtig, maar wel met reden.

We merken dat veel nieuwsberichten al achterhaald zijn op het moment dat we een nieuwsbrief kunnen versturen. Daarnaast is er nog veel onzeker door de veranderende regelgeving, de aanpassing van de NEN-norm en wijzigingen rondom certificering. Echter, onze doelstelling is om de kwaliteit van de uitgevoerde metingen te verbeteren en daar hoort goede communicatie met de leden natuurlijk bij.

Daarom hebben we een oplossing gevonden om sneller met u te kunnen communiceren: een LinkedIn pagina. Hier plaatsen we korte nieuwtjes, zoals relevante updates en nieuwe producten, die u daar direct kunt lezen. We willen u dan ook vragen om deze pagina te gaan volgen.

Wil u ook een bijdrage leveren aan input voor de nieuwsbrieven? Dat waarderen we zeer. U kunt uw bijdrage mailen naar: info@nbvl.nl.

Zo werken we samen aan betere en waardevolle communicatie!

 

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top