Volgen van cursussen: ‘Airtightness Testing Course’

Volgen van cursussen: ‘Airtightness Testing Course’

Geen reacties op Volgen van cursussen: ‘Airtightness Testing Course’

Covid-19 heeft bij veel zaken roet in het eten gegooid en zo ook bij onze cursussen en trainingen. Toch is onderstaande aanbieding nog steeds van toepassing!

Samen met het bestuur van NBvL heeft Frans Dam de ‘Airtightness Testing Course’ ontwikkeld. In deze tweedaagse opleiding leert u de basis om zelfstandig luchtdichtheidsmetingen op level 1 en/of level 2 uit te voeren. Bij de opleiding komt uiteraard de nodige theorie aan bod, maar er is ook een praktijkonderdeel waarbij deelnemers een set opbouwen en een meting uitvoeren. De opleiding is niet gebonden aan een bepaald merk of leverancier. Bij de herhalingscursus wordt dieper ingegaan op het onderwerp en leert u level 3 metingen te verrichten.

Ook zijn er andere partijen die zich bezighouden met opleidingen en trainingen rond deze metingen. Denk hierbij aan online opleidingen. Wij hopen hier binnenkort meer over te kunnen vertellen. Zo komt de werking van de verschillende merken van blowerdoorsets aan bod en leert u uw eigen apparatuur nog beter te gebruiken. Een belangrijk onderdeel dat zeker wordt behandeld is de BGS 13-01 en de vernieuwde NEN 2686.

 

Related Posts

BlowerDoor Leverancier

BlowerDoor

BlowerDoor Leverancier

Retrotec

Back to Top